ANMÄL DIG HÄR!

Hansa Bygg Grand Prix Kalmar OPEN 30 km

  • Datum: 31 maj
  • Starttid: ca kl 10.00. Masterstart. Fältet släpps på Norra vägen där tidtagningen startar.
  • Start och mål: Stortorget Kalmar
  • Typ av lopp: Motionslopp med individuell tidtagning
  • Sträcka: 30 km
  • Åldergräns: Från 17 år eller 8 år i vuxens sällskap.
  • Boende: kalmar.com
  • Alla fullföljande får medalj, fika och goodiebag.
  • Grillad hamburgare mot uppvisande av nummerlapp.

Är du sugen på att testa något nytt? Kanske ta med kompisgänget ut på en fin cykeltur? Eller cykla med någon yngre entusiast? Då är HBGPK 30 km perfekt! Banan erbjuder härlig natur i ett lätt böljande landskap. Medalj och goodiebag ingår, precis som bulle efter målgång.   Kom och testa på cykel med oss!

För bansträckning i Strava, klicka här!

OBS: Allmänna trafikregler gäller.

Visa hänsyn.

Roberto Vacchi

BRA ATT VETA OM VÅRA OPEN-LOPP

ANMÄLAN

Fram till 23.59 fredagen 29/5 går det att anmäla sig till våra motionsdistanser 30, 60 och 130 km via vår hemsida under fliken ”Anmäl dig här” här ovan.

EFTERANMÄLAN PÅ PLATS

Anmälan på plats för Hansa Bygg Grand Prix Kalmar Kids samt Hansa Bygg Grand Prix Kalmar Open 30 km, 60 km och 130 km sker på Stortorget vid sekretariatet mellan 16:00-21:00 på fredagen 29/5 samt lördagen den 30/5 mellan 12:00-19:00.

Således ingen efteranmälan på plats under tävlingsdagen 31/5!

För efteranmälan på kansliet på Expoområdet på Stortorget går det endast att betala via Swish.  Har du inte Swish? Passa på att ladda ner den fantastiska appen till din smartphone redan nu, för enkelt och säkert betala din anmälningsavgift på plats.

REGISTRERING

Vi ombeder samtliga deltagare att hämta ut sina nummerlappar så tidigt under helgen som möjligt för att undvika eventuella köer som kan uppstå på tävlingsdagen.


Nummerlapparna hämtas på kansliet på expo-området. Under själva tävlingsdagen håller kansliet öppet från kl.08.00.

På nummerlappens baksida skall personuppgifter fyllas i. Var och en har ansvar för att detta fylls i korrekt.

I vissa fall finns information om bansträckningen i era startkuvert. Det är MYCKET viktigt att ni läser denna information.

Tempocykel eller tempobåge är inte tillåten. Cyklarna kommer att besiktigas innan start.Likaså görs stickprovskontroller på att nummerlapparna är korrekt ifyllda, för allas säkerhet. Deltagande sker på egen risk. Allmänna trafikregler gäller. Visa hänsyn.

 

STARTEN SKER PÅ STORTORGET

Vi tillämpar masterstart. Först ut är 130 km, där efter 60 km och sist 30 km gruppen. Starterna sker löpande i fartgrupperna +35km/h samt -35km/h från ca kl 10:00.Invallning i fållor sker från kl. 09.00. Vid startområdet finns toaletter. OBS: Ingen möjlighet till persedelförvaring.

DEPÅ

Ingen depå på 30 km sträckan! Medtag dryck och energi.

OLYCKA/ TEKNISKA PROBLEM

Vid oförutsedd händelse längs bansträckningen uppmanas de deltagande att rapportera detta till infocenter.Tre bilar kör efter startfältet för att kunnat assistera vid eventuella tekniska problem.Vid allvarligare olycka; ring 112.

MÅL

Målgång för samtliga sträckor sker på Stortorget. Efter målgång får man sin medal och goodiebag, fika och grillad hamburgare.

Duschmöjligheter finns på Stagneliusskolan ca 300 m från start och mål.

FOTOGRAFERING

Vi kommer ha fotografer och filmteam på plats för att dokumentera våra lopp. Materialet kan komma att användas i vår marknadsföring och/eller publiceras i nyhets- och annonsmaterial. Om du inte känner dig bekväm i detta, vänligen kontakta oss på info @kalmargp.se så ser vi till att inte använda dessa bilder.

PARKERING

Kostnadsfri parkering finns i anslutning till start och målgång. 

Anmälningsavgift, OPEN 30 km
Anmälan mellan 2/2-1/4, 395:-
Anmälan mellan 2/4-28/5, 495:-

Efteranmälan på plats: 29-31/5 + 100 kr

395:-

Passa på!