© Copyright 2018, Kalmar Grand Prix | Kontakta oss: info@kalmargp.se

instagram-mono
facebook-mono
mail-mono

Hansa Bygg Grand Prix Kalmar OPEN 130 km

  • Datum: 31 maj
  • Starttid: ca kl 10.00. Masterstart. Fältet släpps på Norra vägen där tidtagningen startar.
  • Start och mål: Stortorget Kalmar
  • Typ av lopp: Motionslopp med individuell tidtagning
  • Sträcka: 130 km
  • Åldergräns: 17 år
  • Boende: kalmar.com
  • Alla fullföljande får medalj, fika och goodiebag.
  • Grillad hamburgare mot uppvisande av nummerlapp.

130 km-banan passar dig som vill ge dig på en lite längre utmaning, genom ett sommarfagert och naturskönt Kalmar med omnejd. Banan körs i varierande och vacker Smålandsnatur. Vi kan garantera en riktigt fin landsvägscykling med en del utmaningar längs vägen i form av spännande segment speciellt utformade tillsammans med Borgholms CK. Vi erbjuder depå i Kristvallabrunn för den som vill fylla på med bullar och banan.

För bansträckning i Strava, klicka här.

I 130 km-loppet delar vi in distansen i två fartgrupper. Fartgruppen +35 km/h gäller för dig som cyklar i ett tempo på 35 km/h eller högre och -35 km/h gäller för dig som cyklar under  35 km/h. Detta gör vi för att få mindre grupper i startfållorna vid starten och en säkrare cykling. Du väljer själv vilken fartgrupp du vill starta i när du kommer till starten.

OBS: Allmänna trafikregler gäller.Visa hänsyn.

ANMÄL DIG HÄR!

BRA ATT VETA OM VÅRA OPEN-LOPP

ANMÄLAN

Fram till 23.59 fredagen 29/5 går det att anmäla sig till våra motionsdistanser 30, 60 och 130 km via vår hemsida under fliken ”Anmäl dig här” här ovan.

EFTERANMÄLAN PÅ PLATS

Anmälan på plats för Hansa Bygg Grand Prix Kalmar Open 30km, 60 km och 130 km sker på Stortorget vid sekretariatet mellan 16:00-21:00 på fredagen 29/5 samt lördagen den 30/5 mellan 12:00-19:00.  I mån av plats är anmälan 31/5 möjlig fr kl 08.00 då kansliet öppnar.

Efteranmälan mot en avgift om +100 kr. Endast  Swish.  

Har du inte Swish? Passa på att ladda ner den fantastiska appen till din smartphone redan nu, för enkelt och säkert betala din anmälningsavgift på plats.

REGISTRERING

Vi ombeder samtliga deltagare att hämta ut sina nummerlappar så tidigt under helgen som möjligt för att undvika eventuella köer som kan uppstå på tävlingsdagen.

Nummerlapparna hämtas på kansliet på expo-området. Under själva tävlingsdagen håller kansliet öppet från kl.08.00.

På nummerlappens baksida skall personuppgifter fyllas i. Var och en har ansvar för att detta fylls i korrekt.

I vissa fall finns information om bansträckningen i era startkuvert. Det är MYCKET viktigt att ni läser denna information.

STARTEN SKER PÅ STORTORGET

Vi tillämpar masterstart. Först ut är 130 km gruppen, därefter 60 och sist 30 km gruppen. Starterna sker löpande i fartgrupperna +35km/h samt -35km/h från ca kl 10:00.Invallning i fållor sker från kl. 09.00.Vid startområdet finns toaletter.

OBS: Ingen möjlighet till persedelförvaring.  

DEPÅ

Depå finns på 60 respektive 130 km. Denna återfinns i Kristvallabrunn. Här finns lättare förtäring samt vätska. Medtag även egen energi. Observera att det inte finns någon toalett vid depån längs bansträckningen.

OLYCKA/ TEKNISKA PROBLEM

Vid oförutsedd händelse längs bansträckningen uppmanas de deltagande att rapportera detta till infocenter.Tre bilar kör efter startfältet för att kunnat assistera vid eventuella tekniska problem.Vid allvarligare olycka; ring 112.

MÅL

Målgång för samtliga sträckor sker på Stortorget. Efter målgång får man sin medalj. Duschmöjligheter finns på Stagneliusskolan ca 300 m från start och mål.  Efter målgång får samtliga startande medalj, goodiebag, fika och grillad hamburgare.

DOKUMENTATION

Vi kommer ha fotografer och filmteam på plats för att dokumentera våra lopp. Materialet kan komma att användas i vår marknadsföring och/eller publiceras i nyhets- och annonsmaterial. Om du inte känner dig bekväm i detta, vänligen kontakta oss på info @kalmargp.se så ser vi till att inte använda dessa bilder.

PARKERING

Kostnadsfri parkering finns i anslutning till start- och målgång. 

Anmälningsavgift, OPEN 130 km
Anmälan mellan 2/2-1/4, 695:-

Anmälan mellan 2/4-28/5, 795:-

Efteranmälan på plats: 29-31/5 + 100 kr

695:-

Passa på!